dimarts, 30 de maig de 2017


Hola! 
Sóc la Marta García i Gutiérrez, la presidenta del Club de fans dels llibres de batxillerat. 
No sempre m’ha agradat llegir. De fet, de petita no llegia gens, sempre deixava els llibres a mitges o ni els començava. No va ser fins l’any passat, però, que la lectura va passar a ser la meva passió.
Una molt bona amiga meva i jo anàvem a la biblioteca a mirar els llibres i un dia va agafar-ne un de titulat El nom del vent (The Name of the Wind, títol original), de Patrick Rothluss. Se’l va començar a llegir i li va agradar tant que me’l va recomanar, a mi, que tan sols llegia els llibres de lectura obligatòria de català i castellà.
Vaig donar-li una oportunitat a aquest meravellós llibre i resulta que va ser el llibre que em va mostrar el món que ara tant m’agrada. I és per això que avui us el vull recomanar.
En realitat és una trilogia anomenada Crònica d’un assassí de reis (The Kingkiller Chronicle) que consta d’aquest primer llibre, de El temor d’un home savi (The Wise Man’s Fear) i un tercer que encara no ha sortit. El nom del vent és un llibre de fantasia i aventures protagonitzat per un noi anomenat Kvothe (“cuouz”) que explica a través d’una crònica la història real de la seva vida, en un món de màgia, criatures fantàstiques i la Universitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COMENTARIS SOBRE LES RESSENYES